Alingsås Kvinnliga IK

Referat: Älvängens IK - Alingsås Kvinnliga IK

På förhand svårt att få ihop en matchtrupp då återbuden var många, men de som deltog gjorde det galant.
En helt annan match än förgående helg då det fysiska spelet var i fokus, denna gång mer fotboll än brottning.
Första halvlek är riktigt vass, samtliga tre mål är frukten av det vi tränat på under de två första månaderna.
Ledning 3-2 i paus och känslan var fin, men tyvärr orkade laget inte hålla ihop det mer än 60 minuter denna match.
Ledning blir en förlust med tre mål men det är lätt att ta en förlust med tanke på hur det såg ut, matchen borde punkterats redan i första halvlek då mängder med målchanser skapades.
Anmärkningsbart var att det knappt slogs en enda boll utan adress under matchen, istället har en tanke på andra lösningar tagit över. Att försöka spela sig ur alla lägen är trevligare att kolla på och den dagen passen sitter i större utsträckning än idag kommer det bli riktigt bra.

1-0 Olivia Leyonlund assist Alma Lundqvist
2-1 Alma Lundqvist assist Klara Andersson
3-2 Ebba Sörensen assist Elin Lorensson